Terug naar overzicht

Instructie bestellen via de inkoop commissie

21 september 2023
Door: Gerbrand van den Boomen

Hoe plaats je een bestelling:

 • Inloggen op de website.
 • Open het bijgaande AIC Bestelformulier (Excel)
 • (als de link niet werkt, ga dan naar Voor leden\Documenten en kies de bestellijst 2023).
 • en vul eerst je naam, email en telefoonnummer
 • Let op: Gebruik geen formulier van vorige jaren
 • Selecteer vervolgens de artikelen die je wilt aanschaffen op het bestel formulier (kijk op het tabblad uitleg, hoe je de sheet moet gebruiken)
 • Sla vervolgens je bestelformulier op (save) vervolgens de opgeslagen spreadsheet e-mailen naar de AIC inkoop.commissie@amervallei.nl. Je krijgt ter bevestiging een PDF van je bestelling retour gestuurd.
 • Bestelformulieren kun je inzenden tot en met tot en met zondag 1 oktober 2023 naar inkoop.commissie@amervallei.nl
 • Vervolgens krijg je een bevestiging van je bestelling met de definitieve prijzen
 • Dit bevestigde bedrag van je bestelling dien je dan vooruit te betalen, anders kunnen we je bestelling helaas niet in behandeling nemen
 • Aankoop bedrag per omgaande overmaken naar:
 • NL63 INGB 0004 7427 68 t.n.v.   Bierbrouwersgilde De Amervallei

Hoe krijg je je bestelling:
De datum van uitlevering van je bestelling wordt eind oktober/begin november, exacte datum wordt nog bevestigd. De locatie alwaar een en ander opgehaald kan worden zal dit jaar weer bij ons brouwerijtje HBS bier op de Rembrandtlaan 2a-II (achterzijde pand) te Bilthoven plaatsvinden. Mocht je in bovenstaande periode verhinderd zijn je bestelling op te halen, probeer dan een brouwmaat te regelen die het voor je doet. De bestellingen die niet opgehaald worden, nemen we mee naar het clubgebouw, maar dat dat kan louter voor de kleinere hoeveelheden, daar we slechts zeer beperkte opslagplaats bij de Kanovereniging hebben (en we niet met zware spullen gaan sjouwen).

We kunnen brouw ingrediënten en artikelen met korting aanbieden als we collectief onze inkopen doen, dus aarzel niet, denk na over wat je het komend jaar wil gaan brouwen en plaats voordelig je bestelling!


Toelichting assortiment en leveranciers
’t is weer de tijd van het jaar dat de Amervallei Inkoop Commissie onze jaarlijkse collectieve inkoop regelt!
Bijgaand ontvangen jullie een vernieuwde AIC bestellijst, waarop jullie je keuze kunnen maken om brouw-ingrediënten en artikelen met korting te kunnen aanschaffen.

Dit jaar doen we de AIC inkooplijst iets anders:
1) Op speciaal verzoek bieden we dit jaar de vloermouten aan van Vloermouterij Masterveld, zij hebben op de gildeavond van 28 april een presentatie gegeven. Op de bestellijst staan alleen 25kg zakken, maar je kan op de site van Masterveld kijken en dan op de AIC bestellijst wensen m.b.t. kleinere hoeveelheden en/of andere producten als opmerking vermelden. 
2) Vanwege ons Amervallei tegoed bij SBI, kopen we dit jaar in via SBI Homebrew. Bijgaande artikelenlijst bevat hun assortiment, dat je ook op hun website kunt vinden
3) Mocht je iets willen bestellen dat SBI niet in hun assortiment heeft, kun je alsnog naar de website van Unibrew/van der Kooy gaan, en zelf artikelen toevoegen aan onderzijde bestelformulier
4) Let op: formulier bevat prijzen actuele prijzen, typefouten voorbehouden, maar gezien de recentelijke prijsverhogingen krijg je na het insturen van je bestelling een bevestiging met definitieve prijzen.

Er is weer een ruime keuze van mouten, hoppen, gisten en brouwartikelen in het bestelformulier opgenomen, tevens hebben we een selectie van complete Amervallei brouwpakketten samengesteld, te weten een Dubbel (cursusbier 2022), een Blonde (cursusbier 2023), de Amervallei Pale Ale (klooster brouwdag 2019), Tripel Schedelspleiter en een Weizen.

Alvast veel voorbrouwplezier,

Namens de AIC
Gerbrand van den Boomen
Cees van Weelden
Bernard Goede

Terug naar overzicht