Ga terug

Porter - Buine Kuier

Recept voor Engelse Porter

Equipment

  • brouwzaalrendement: 70%

Ingrediënten
  

Water

  • 22 liter Maischwater beslagdikte 4,55 l/kg
  • 2,9 liter Spoelwater

Vergistbare ingrediënten

  • 3,800 kg Maris Otter Pale Mout (5 EBC) 78,4%
  • 0,400 kg Pale Crystal Mout (60 EBC) 8,2%
  • 0,400 kg Brown Mout (150 EBC) 8,2%
  • 0,250 kg Chocolademout (1000 EBC) 5,2%

Hop

  • 40,1 gr Fuggles 5,0% α 75 minuten (29,9 IBU)
  • 12,3 gr Fuggles 5,0% α 10 minuten (1,8 IBU)

Gist

  • 1 pkg Wyeast Labs 1028 London Ale Yeast

Instructies
 

Maischschema

  • 67°C - 60 minuten
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!